wie is

Dazzled Day

Mijn naam is Erica, eigenaresse van Dazzled Day en jullie weddingplanner-to-be. Als gecertificeerd weddingplanner help ik bij de organisatie, planning en uitvoering van jullie huwelijk.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door trouwen en alles wat daar mee te maken heeft. Door mijn altijd aanwezige nieuwsgierigheid ben ik op de hoogte van alle do’s en don’ts, de huidige trends en de beste leveranciers. Samen met mijn creativiteit en talent voor plannen en organiseren vormen deze eigenschappen de gouden combinatie voor een weddingplanner.

Aan de hand van jullie wensen zorg ik voor een perfecte dag. Niets is mij te gek. Ik zoek de grenzen op en geef jullie een huwelijk dat zo uniek en persoonlijk is als maar kan. Jullie verwachtingen en persoonlijkheden zijn voor mij de uitgangspunten om een onvergetelijke bruiloft te organiseren. Ik zorg ervoor dat jullie zonder stress kunnen genieten van de voorbereiding en de dag van jullie leven. Wij zijn gevestigd in Woerden en onze focus ligt op - toekomstige - bruidsparen in de regio Utrecht.

Planning my wedding was really easy and stress-free!

... said no bride ever

Trouwen is lang niet alleen maar ‘Ja, ik wil’ zeggen. Bij het organiseren komt veel kijken en het plannen van die leuke, unieke bruiloft die precies bij jullie past kan veel stress opleveren. Niet voor niets dat veel bruidsparen slapeloze nachten hebben en helemaal uitgeput aan het altaar staan.

En daar is Dazzled Day! Wij plannen leuke, originele, spetterende en "duizelingwekkende" bruiloften.

Met onze ervaring en organisatorische vaardigheden zorgen we ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de grote dag en de aanloop daar naartoe. De reis zelf mag ook al een feestje zijn toch?

contact
let's meet
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.