trends

bruidstaart

home > blog > Bruidstaart trends 2017

Traditioneel, eigentijds, uitbundig of intiem. Wat voor bruiloft het ook is, er is één ding wat op geen enkele bruiloft mag missen. Dat is natuurlijk… de BRUIDSTAART!

Zoals bij alles wat met trouwen te maken heeft, van jurken tot bloemen en van kleuren tot trouwkaarten, zijn er ook op het gebied van bruidstaarten verschillende trends. Op dit moment is er geen ontkomen aan de nieuwste taarttrend van 2017, de Drip Cakes.

Door vloeibare karamel of ganache over de bovenkant van de taart te gieten en vervolgens voorzichtig over de randen te duwen, ontstaat het 'drip-effect'.


Mogelijkheden

De mogelijkheden met de Drip Cakes zijn eindeloos. Je kunt natuurlijk spelen met de smaken en kleuren, maar ook met contrasten, lagen en versieringen. Daarnaast is het drip-effect mogelijk op taarten in alle vormen en maten. Zo kan er een Drip Cake gemaakt worden voor elk denkbaar thema.

Voor een Barn Wedding of bruiloft met een Greenery thema past een semi-naked cake met een drip in dezelfde kleur als de crème op de taart perfect. Met pastelkleuren en bloemen creëer je een prachtige taart voor een Bohemian of Vintage thema en met een metallic drip heb je een stoere look voor bij een industrieel thema.

Less is more??? Heus niet!

Natuurlijk is het drip-effect op zichzelf al heel mooi, maar soms wil je gewoon meer, meer, VEEL! Geen probleem! Een Drip Cake leent zich er juist perfect voor om je helemaal uit te leven. Multi-layer taart van meerdere verdiepingen met veel verschillende kleuren, bloemen, veren, glitters, toeters en bellen? Laat maar komen!

Foto's: Pinterest


Blog trends eten en drinken inspiratie
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.