Utrecht

trouwleveranciers

home > blog > Trouwleveranciers Utrecht

Publicatie op ZankYou.nl

ZankYou heeft een selectie gemaakt van de leukste trouwleveranciers van de provincie Utrecht. Heel trots dat Dazzled Day hier ook bij hoort!

Hele artikel lezen en meer informatie over de andere leveranciers? Klik dan hier !


"Trouwen in de provincie Utrecht: deze leveranciers mag je niet missen!


...

...

Weddingplanners

Veel mensen denken dat het inhuren van een weddingplanner overbodig is en veel extra geld kost. Maar niks is minder waar! Het zelf organiseren van een bruiloft kost veel tijd en moeite: het zoeken van geschikte leveranciers tegen een goede prijs, de planning en jullie budget in de gaten houden én zorgen dat iedereen zich aan de afspraken houdt… Daarnaast moet je ook nog zorgen dat jij zelf straks klaar bent voor je grote dag compleet met jurk, schoenen, accessoires, haar en make-up. Een weddingplanner kan een grote last van jullie schouders namen en door zijn/haar connecties zijn jullie verzekerd van diensten van de beste leveranciers tegen de beste prijs. Wel zo handig!

...

...

Dazzled Day: Erica van Dazzled Dayis weddingplanner van A tot Z. Ze is betrokken wanneer dit moet en zal jullie meer ruimte geven als ze aanvoelt dat dit nodig is. Voor themabruiloften kan je haar zeker aan de mouw trekken en ze zal er gegarandeerd één groot feest van maken!


...
..."


In de media in de media
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.