Styled Shoot

Love in the city

home > blog > Styled Shoot Love in the city

'Een brutaal mens heeft de halve wereld' en 'Nee heb je, ja kun je krijgen'. Dat is precies wat ik dacht toen ik een oproep op Social Media zette...

Het spookt al een tijdje door mijn hoofd om een Styled Shoot te organiseren, iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Van mede-weddingplanners en andere leveranciers uit te trouwbranche kreeg ik heel veel goede, lieve tips en do's & don'ts. Toch leek het mij het meest leerzaam (en het leukste!) om een keertje mee te kijken tijdens een Styled Shoot. Zo zou ik mee kunnen spieken, vragen kunnen stellen en ook meteen weer nieuwe collega's ontmoeten!

Zo gezegd, zo gedaan... Onder het mom van #durftevragen heb ik in een groep op Social Media de vraag gesteld of er een heel toevallig iemand binnenkort een shoot gepland had staan en of ik daar bij aanwezig zou mogen zijn. Hoopvol en al duimend bleef ik naar mijn scherm staren en *pling*! Een bericht van Lisanne van Your Weddingplanner. Zij was bezig met het organiseren van een shoot getiteld 'Love in the city' en daar mocht ik bij zijn! Of ik dan wel een handje zou willen helpen met de opbouw en de styling. Natuurlijk wil ik dat!!

7 januari was het dan zover, een te gekke shoot in het Wereldmuseum in Rotterdam. Naast een mooie en leerzame ervaring was het ook een hele gezellige dag waarop ik heel veel leuke collega's uit de trouwbranche heb ontmoet. Het netwerk van Dazzled Day is weer uitgebreid met hele toffe en unieke leveranciers!

En dan is het wachten op de foto's... Na vol spanning gewacht te hebben was ik zo blij als een kind toen ik het eindresultaat zag! Nieuwsgierig geworden? Scrollen maar!


- LOVE IN THE CITY -




Deze shoot is mogelijk gemaakt door onderstaande toppers. Allemaal nogmaals heel erg bedankt voor de mooie kans, gezellige samenwerking en lieve tips!

Fotografie en organisatie: www.marnixdestigter.nl
Organisatie en styling: www.your-weddingplanner.nl
Locatie: www.wereldmuseum.nl
Bruidsjurk: www.victorsweddingdesign.com
Visagie en haar: www.noukstyle.nl
Pak: www.misurasartoria.nl
Bloemstyling: www.busjebloemen.com
Rentals: www.brisked.nl
Bruidstaart: www.bakverhalen.nl
Ballon styling en rentals: www.yourballoons.nl
Videograaf: www.evalco.nl
Ambtenaar: www.truelovewedding.nl
DJ: www.debruiloftdiscoshow.nl
Ringen, horloges en juwelen: www.juwelierdetijd.nl
Juwelen: www.alofsen.com
Trouwauto: www.wittetesla.nl
Trouwkaart: www.pinklemoncards.nl
Assistentie: www.dazzledday.nl
Assistentie: www.valinlove.nl
Modellen: IG @isaabell.x & IG @jeffrey25_07


P.S. Er is ook een te gekke bruidsfilm gemaakt van de shoot! Deze is terug te vinden op mijn Facebook pagina! https://www.facebook.com/dazzledday/


Blog trends Styled Shoot inspiratie
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.