Weddingplanner

Utrecht

home > blog > Beste weddingplanners Utrecht

Publicatie op ZankYou.nl

Dazzled Day is op ZankYou genoemd als één van de beste weddingplanners van de provincie Utrecht.
Hele artikel lezen? Klik dan hier!

''De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in Utrecht!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Een spannende tijd is aangebroken waarin veel dingen geregeld en georganiseerd moeten worden. De locatie, taart, jurk, decoratie… Gaan jullie alles zelf regelen, of gaan jullie een weddingplanner inschakelen?Wij kunnen je namelijk wel vertellen dat het inhuren van een weddingplanner absoluut geen overbodige luxe is.

Bespaar jezelf veel moeite, stress én geld met het inschakelen van een weddingplanner! Een weddingplanner zorgt er voor dat jullie grote dag tot in de puntjes perfect is georganiseerd, zonder dat jullie er zelf ook maar een beetje stress van hebben! Bespreek al jullie wensen en dromen met de weddingplanner en hij/zij gaat op zoek naar de beste leveranciers om dit werkelijkheid te kunnen maken. En dat allemaal terwijl hij/zij ervoor zorgt dat jullie perfect binnen budget blijven! Ook zijn vele weddingplanners dubbel inzetbaar als ceremoniemeester of stylist – dat is nog eens efficient!

...
...

Dazzled Day

De weddingplanners van Dazzled Day snappen dat er veel bij het plannen van die leuke, uniekebruiloft die precies bij jullie past komt kijken en dat het aardig wat stress op kan leveren. Precies daarom willen zij jullie helpen! Zij plannen leuke, originele, spetterende en zelfs “duizelingwekkende” bruiloften. Willen jullie een bruiloft met een leuk tintje of juist een bepaald thema? Zij zorgen ervoor en zijn gespecialiseerd in unieke en bijzondere bruiloften. Zij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd van de aanloop naar en de dag zelf kunnen genieten. Jullie kunnen bij Dazzled Day terecht voor een weddingplanner van A tot Z, ceremoniemeester, advies en ondersteuning en thema bruiloften. Waar wachten jullie nog op!? ''


Foto: dazzled day

Foto: Dazzled Day

Foto: dazzled day

Foto: Dazzled Day


In de media in de media
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.